Tijdens de herfstvakantie is er weer van alles te beleven in de schouwburg. Op het programma staan voorstellingen voor de allerkleinsten, vanaf één jaar, (moderne) sprookjesavonturen en een bijzondere, acrobatische familieshow.

Op zondagmiddag 27 oktober speelt Het Kleine Theater de muzikale familievoorstelling Repelsteeltje. Speciaal voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Over liefde en aandacht. Over anders zijn dan normaal en het juist heel bijzondere daarvan.

Gravity & Other Myths

Het Australische circusgezelschap Gravity & Other Myths brengt op woensdag 30 oktober met Ten Thousand Hours een acrobatische ode aan alles wat ervoor nodig is om grote dingen te bereiken.

Voor de allerkleinsten (van één jaar af) is er Bing’s dagje uit op 3 november om 14.00 en 16.00 uur. Na het succes van de eerste theatershow komen Bing, Sula, Flop, Pando en Coco opnieuw naar het theater voor een nieuwe interactieve en muzikale voorstelling.

De Prinsenjurk

 Dook van Dyck brengt op zondagmiddag 3 november met De Prinsenjurk en de Gouden knoop een modern sprookje in zijn voorstelling, voor iedereen die ouder is dan 8, over expresse en zelfvertrouwen. De voorstelling vertelt het verhaal van prins Charles die worstelt met een groot geheim: Hij wil alleen trouwen in een jurk die zwiert en zwaait met glitters en kleurtjes…

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.