Vrijwel héél het college van B en W bracht bloemen bij restaurant “Aan de Poel” om de chef-kok Stefan van Sprang en Robbert Veuger te feliciteren met het behoud van de twee Michelinsterren. Alleen burgemeester Tjapko Poppens en wethouder Frank Berkhout ontbraken, maar gemeensecretaris Bert Windhorst was er wel.

Ook in een bericht op X feliciteerden zij het restaurant.

X

Daar stond: ‘Het college van burgemeester en wethouders feliciteert chef-kok Stefan van Sprang en Robbert Veuger van restaurant #AandePoel met het behoud van twee Michelinsterren! Het college is trots dit gastronomisch hoogstaande restaurant in haar gemeente te hebben en bracht bloemen.

Volgens Michelin beschikt ‘Aan de Poel’, dat een informeel klasse restaurant wordt genoemd, over het beste terras van Noord-Holland.

4 REACTIES

  1. Dat een onbetaalbaar (maar voor zakenlieden, gemeentebestuurders en hoge ambtenaren fiscaal aftrekbaar) restaurant ook nog eens de op allermooiste en meest exclusieve locatie van Amstelveen staat, is een diepe schande.

    Die plek had een publieke bestemming moeten krijgen zodat iedereen ervan had kunnen genieten en niet alleen bobo’s, patsers en gemeentebestuurders.

    Hetzelfde geldt voor het gemeentehuis.

    Vriendjespolitiek had niet beter verbeeld kunnen worden dan door deze schaamteloze foto.

    https://photos.app.goo.gl/EhoTLUm2SmDuPK456

  2. Ik denk niet dat dit gezelschap daar ooit zelf moet betalen, Dat doet de gemeenschap, ofwel via de fiscus of via de gemeente,. Vandaar die bloemen (die ze ook niet zelf hebben betaald). Uitvreters.

    Alleen mensen met veel (andermans) geld kunnen genieten van die mooiste locatie van Amstelveen. Zo gaat dat in een liberale gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.