Op 12 november (19.00) is er een informatiebijeenkomst over ZAAI, het programma van Rabobank, gemeente en Ondernemersvereniging Amstelveen voor startende ondernemers in het Nederlands en in het Engels. In januari start een nieuwe editie, waaraan wie korter dan drie jaar bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven mee kan doen. Over de plaats van de bijeenkomst hult de gemeente zich in zwijgen, maar vorige keer was die in P60 en men kan zich aanmelden via www.zaaiamstelveen.nl.

Het programma bestaat uit masterclasses, intervisiebijeenkomsten en netwerkevenementen; het is gericht op het opdoen van kennis en vaardigheden om het ondernemerschap te vergroten.

Samenwerking

ZAAI biedt ook de kans met mede-starters én ervaren ondernemers in contact te komen. Tijdens het traject van zes maanden volgen startende ondernemers, zoals gezegd, diverse masterclasses om de ondernemersvaardigheden te vergroten. Daarnaast zijn netwerken, financiën, sales en het stellen van doelen zijn onder andere onderwerpen die aan bod komen, alsmede de verbinding met lokale ondernemers. Over het tienjarige project vindt wethouder Adam Elzakalai van Economische Zaken over ondernemen sterk is toegenomen. “Door de bedrijfsbezoeken aan het lokale MKB én netwerkbijeenkomsten van de OA is ook het netwerk van de deelnemers gegroeid. Ook zijn er mooie samenwerkingen ontstaan.”

Engels

Net als voorgaande jaren zal ZAAI in 2025 twee groepen starters ondersteunen, namelijk een Engelstalige en een Nederlandstalige. Tijdens de informatiemeeting op dinsdag 12 november is er gelegenheid vragen te stellen en bovendien kan men zich direct inschrijven voor ZAAI. Trainers en de partners zijn aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.