Zelfs als een gedeputeerde van Provincie Noord-Holland naar Amstelveen komt om Kronenburg, Stadshart en Legmeer te bekijken, samen met twee wethouders, wordt de pers niet meer uitgenodigd.

Gedepueerde Jelle Beemsterboer, die lid is van de BBB, bezocht met wethouders Floor Gordon van Ruimtelijke Ordening en Adam Elzakalai van Wonen) dus die gebieden.

Kronenburg en Legmeer

De gemeente wil graag bij nieuwe studentenhuisvesting in Kronenburg, maar daar het Rijk dacht daar anders over en hield zich aan het Luchthavenindelingsbesluit Schiphol (LIB) vast. Ook wat de bouwprojecten in Legmeer en Stadshart wil de gemeente meer ‘ruimte’ krijgen en ook de nadruk leggen op snelheid, meldt haar communicatieafdeling. Zij wil het liefst haar eigen communicatiekanalen en is wars van soms lastige vragen. Intussen kwam ook subsidie van de provincie voor woningbouw aan de orde, zegt een woordvoerder.

6 REACTIES

  1. De gemeente is in het bezit van een eigen krant, n.l. het Amstelveens Nieuwsblad, de medewerkers van deze krant hebben alleen maar te zorgen de de pagina’s worden opgemaakt.
    Zonder de medewerking van de gemeente heeft de krant geen bestaansrecht. Daarbij heeft de gemeente met Amstelveenz een goede partner met eveneens een inbreng van oud Amstelveens Nieuwsblad medewerkers, dus ze kunnen hun persberichten altijd kwijt.

    • Dat krantje wordt alleen maar gebruikt als kattenbakvulling, werkelijk nieuws staat er niet of nauwelijks in. Amstelveenz is in handen van een VVD’er, die helemaal gek is van verkeersongelukken en “interviews” tegen betaling uiteraard van bevriende types.

  2. Er is niets geheims aan de komst van de gedeputeerde, anders was u hiervan niet op de hoogte gesteld. U zou eens op moeten houden met uw zielige gejammer. Waarom zou men een oude, chagrijnige, rechtse zeurkous overal voor moeten uitnodigen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.