In eerste voorstelling van het nieuwe seizoen in het Amstelveens Poppentheater speelt Theater van Santen op zondag 8 september om 14.30 uur een liedjesprogramma. Dat heet ‘Alle liedjes met een strik erom’.

Theater Van Santen laat de meest gespeelde en gevraagde liedjes nog eens de revue  passeren voordat het stopt. Veel liedjes uit ‘Alle liedjes met een strik erom’ zijn bekend, dus voor wie mee wil zingen.

Elsrijk

Op zondag 15 september neemt het Poppentheater met twee gratis activiteiten aan het tienjarige bestaan van het Stadsdorp Elsrijk. ‘s Morgens om 10.30 uur geeft Ellen Smets voor alle kinderen tussen de 4 en 6 jaar een kijkje achter de schermen van hun voorstelling Beestenboel. Vragen mogen dan gesteld en de dieren zachtjes worden geaaid. ‘s Middags om 15.30 uur is er de Jeroen Schippersband voor alle leeftijden. Een swingende voorstelling Baddereend in  (en in samenwerking met) het Openluchttheater Elsrijk. Twee zondagen plezier dus. Informatie via www.amstelveenspoppentheater.nl en www.openluchttheaterelsrijk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.