Als een echt postpakketje de hele wereld over reizen? Hoedjes passen? Met schaduwen spelen? Kaartjes sturen? Het kan allemaal in de Herfstvakantie in het Amstelveens Poppentheater.

Zondag 27 oktober om 14.30 uur reist Jasmijn als postpakketje naar alle plekken waar ze altijd naar toe wilde. Beleef je haar avonturen met haar mee? Voor iedereen vanaf 6 jaar.

Hoedjes

Maandag 28 oktober om 14.30 uur speelt het Belgische gezelschap Hutsepot de  muzikale poppentheatervoorstelling ‘Hoedjes en Kalfjes’ (foto). Deze voorstelling is uitverkocht en daarom speelt het gelschap om 13.00 uur nog een voorstelling. Hier zijn nog kaarten voor beschikbaar. Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Op woensdag 30 oktober om 14.30 uur komt het Duits-Franse Tangram Kollektiv met ‘Schaduwschatten’. Een samenwerking met het festival Puppet International waarvan de directeur deze woordloze voorstelling een explosie van ideeën, humor en verrassingen noemde. Een topvoorstelling vol met schaduwen met een eigen willetje. Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Omdat het Amstelveens Poppentheater meedoet met de Nationale Kindertheater Week staat op zondag en maandag het postkantoor van pop Oma in de foyer en kunnen kinderen een kaartje versieren en opsturen naar iemand die ze lief vinden.

Toegangsprijs bij alle voorstellingen per kaartje: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.