In verband met de werkzaamheden bij de Schipholbrug is de A9 van maandag 14 oktober t/m donderdag 17 oktober en van maandag 21 oktober tot donderdag 24 oktober ’s avonds en ’s nachts dicht (tussen 20.00 en 05.00 uur) in beide richtingen. Aannemer Veenix voert dan tegelijk werk uit op de A9 tussen het Stadshart en knooppunt Holendrecht.

Ook zijn tijdens die afsluiting alle tussenliggende afritten en opritten van de A9 afgesloten. Verkeer richting Schiphol kan het gehele weekend nog wel oprit 6 (Aalsmeer) gebruiken. Verkeer wordt in deze periode omgeleid via de A4, A10 en A2.

Keizer Karelweg

Ook door werkzaamheden is de Keizer Karelweg ter hoogte van de A9 van donderdag tot en met maandag 14 oktober (05.00 uur) volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Ook de afritten en opritten van de A9 zijn dan afgezet. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de N231 – Beneluxbaan, via de Sportlaan – Beneluxbaan, via de Groen van Prinstererlaan – Beneluxbaan en via de Amsterdamseweg – Molenweg. Op de A9 zelf wordt het verkeer omgeleid via afrit A9-4 (Ouderkerk a/d Amstel) en afrit A9-6 (Aalsmeer). De ondernemingen aan de Van der Hooplaan bij de rotonde Keizer Karelweg blijven beschikbaar. Verkeer kan daar niet linksaf de Keizer Karelweg inrijden.

Keerpuntweg/Beneluxbaan/A9

Ook de Keerpuntweg is van maandag 14 oktober 07.00 uur t/m dinsdag 15 oktober 17.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fiets- en voetpad blijven open. .

Sierkade/A9

De onderdoorgang bij de Sierkade is tot en met vrijdag 11 oktober en van maandag 28 oktober tot en met vrijdag 1 november afgesloten.

Stadsplein

Van maandag 14 oktober t/m woensdag 16 oktober zijn er werkzaamheden aan het riool in de Thomas Cookstraat (Stadsplein). Voetgangers passeren via het Stadsplein. De parkeervakken en laad- en loszones zijn afgesloten. Verkeer kan passeren.

Sportlaan/Beneluxbaan

Herstelwerkzaamheden zorgen ervoor dat de rotonde bij de Sportlaan woensdag 16 oktober tussen 09:00 uur en 16:00 uur is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Omleiding via de Beneluxbaan. Fietsers en voetgangers kunnen wel passeren.

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op: www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden. Meer informatie over de werkzaamheden aan de A9 is te vinden op het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.