Het Amstelveens Poppentheater is een van de negen instellingen die meedoet aan de Culture Kick. Dat programma brengt cultuur met een sportief tintje. Het Poppentheater brengt onder meer de voorstellingen ‘De snelste zebra van het land’ en ‘Storm’ Ook kan men er een interactief kijkje achter de schermen nemen en kinderen kunnen er een potje sumoworstelen.

Harro van Lien komt op zondag 13 oktober om 14.30 uur met zijn voorstelling ‘De snelste zebra van het land’ voor iedereen die ouder is dan 4 jaar. Omdat de gemeente in zekere zin jarig is (de naam Amstelveen bestaat 60 jaar) viert het theater dit mee door het tweede kaartje gratis te geven.

Sumo

Op vrijdagmiddag 11 oktober om 16.00 uur is er een interactief kijkje achter de schermen in het maakproces van de voetbalvoorstelling Storm voor iedereen vanaf 8 jaar en op zondagmorgen 13 oktober om 10.30 uur kunnen kinderen van jaar af een potje Sumoworstelen. Deze activiteiten zijn gratis, maar wel aanmelden, want vol is vol, meldt het theater. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nlinfo@amstelveenspoppentheater.nl of 020-6450439.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.