Wegens het verleggen van de rijbaan is de oprit van de A9 ter hoogte van Amstelveen Oost het komende weekend dicht. Dat sinds donderdag dicht en dat blijft het komende weekend zo. De afsluiting voor verkeer is gepland tot maandag 2 september om 05.00 uur.  Het betreft verkeer in de richting Utrecht en Diemen. Het wordt omgeleid via de Noordzijde van de A9 en kan keren bij afrit A9-5 (Stadshart).

De omleidingsroute wordt aangegeven met gele borden.

Reconstructie Rozenoord

In verband met de herinrichting van de wijk Rozenoord is de Burgemeester Haspelslaan tot en met vrijdag 20 december gefaseerd afgesloten voor verkeer. Het wordt omgeleid via de Mr. G. Groen van Prinstererlaan – Van Heuven Goedhartlaan – Rozenoord.

Maalderij

Vanaf maandag (2 september) tot een week later (maandag 9 september) is de Noordammerlaan in de richting van de Bovenkerkerweg afgesloten. Omleiding gemotoriseerd verkeer vindt plaats via Maalderij – Zetterij – Bovenkerkerweg – Noorddammerlaan. Omleiding fietsers via Maalderij – Binderij- Bovenkerkerweg. Connexxion rijdt een aangepaste route via Bovenkerkerweg – Zetterij – Salamander.

J.C. van Hattumweg

Hijs- en graafwerkzaamheden zijn er de oorzaak van dat de J.C. van Hattumweg tussen de Meerlandenweg en Bovenkerkerweg van maandag 2 september tot en met vrijdag 13 september is afgesloten voor het verkeer. Het wordt omgeleid via Noorddammerweg – Assering – Bertha von Suttnerweg – Hammerskjöldsingel – Burgemeetser Wiegelweg – Bovenkerkerweg en vice versa.  Brom)fietsers en voetgangers worden omgeleid via de achterliggende wijk (Westwijk).

Handweg

Wegens werkzaamheden bij Handweg 27 tot en met vrijdag 20 september een halve rijbaan afgezet. Verkeer passeert om en om. Voetgangers passeren via afgezette rijstrook.

Voor actuele informatie over de werkzaamheden: www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.